Lazareviću novi mandat

20:56 06. 02. 2024. FoNet | Katarina Tomović

BEOGRAD - Predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji i naredne dve godine, u svom drugom mandatu, biće Stefan Lazarević, potpredsednik za globalne operacije u korporaciji NCR Voyix i generalni direktor NCR Voyix za Srbiju.

Predstavnici članica Američke privredne komore u Srbiji danas su na Generalnoj skupštini izabrali i sedam članova Upravnog odbora.

Poziciju prvog potpredsednika obavljaće generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Banke Inteza Darko Popović, a na mestu drugog potpredsednika biće generalni direktor kompanije Koka-kola HBC Srbija i Crna Gora Svetoslav Atanasov.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Goran Vasić iz kompanije Jetel, Marija Popović iz OTP banke Srbija, Milan Samardžić iz kompanije SOG u saradnji sa Kinstelar, Sandra Marinković iz Merk Šarp & Dome i Zoran Daljević iz Atlantik grupe.

Američka privredna komora u Srbiji okuplja više od 260 međunarodnih i domaćih kompanija u zemlji, koje su investirale više od 20 milijardi evra i zapošljavaju više od 112.000 ljudi. (kraj) is/kt/bdr

Share: