Izbori 2022

Građani da povrate moć

01:29 26. 03. 2022. FoNet | Desk

LESKOVAC - Živimo u državi koju je privatizovala jedna politička stranka i sa njom radi šta hoće, i zato je najvažniji cilj da građani povrate moć, izjavila je kandidat koalicije "Moramo" za predsednicu Srbije Biljana Stojković na sinoćnjoj veoma posećenoj predizbornoj konvenciji, održanoj u sali Leskovačkog kulturnog centra.

Kako se Koaliciji "Moramo" pridružila Grupa građana "Za Leskovac zajedno", Stojković je konstatovala da je Leskovac nekada bio "leglo crvenih i, kasnije, crnih", ali da ovo što se danas vidi uopšte ne liči na tako nešto.

"Ovo je velika nada i probuđena energija", rekla je Stojković. "Mi smo ovde svi zastupnici istih vrednosti i želimo da svaki građanin živi dobro, da živi od svog rada, dostojanstveno, i svi se za to borimo"."Svaka lista i ja, kao predsednička kandidatkinja, imamo iste ciljeve, a to je da građani povrate moć. To je najvažniji cilj. Mi živimo u privatizovanoj državi. Ovo je država jedne jedne političke stranke, koja poseduje naše institucije, budžet, našu imovinu i radi sa svim tim šta hoće", ocenila je Stojković.

Stoga, mi više nismo građani – već podanici, i to više nećemo trpeti, poručila je kandidat za predsednicu Srbije Biljana Stojković. (kraj) dep/dpv

 

Share: