Spektakl u Strumici

15:08 07. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Na drugo izdanje Get EXITed događaja u Gradskom parku u Strumici 7. septembra stižu producent, pevač, tekstopisac i DJ John Newman i tvorac najvećih svetskih hitova Burak Yeter, saopštili su organizatori.

Oni se pridružuju Konstrakti, dok će još imena biti objavljeno ubrzo. Strumički Get EXITed organizuje EXIT tim u saradnji sa opštinom Strumica, ulaz je slobodan, dok su za posetioce koji ovaj spektakularni događaj žele da dožive na najvišem nivou u prodaji VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD.

Od prvog Exita, gosti iz Severne Makedonije su bili među najbrojnijim i posebno nam je zadovoljstvo da još jednom donesemo moćnu energiju EXIT festivala u Strumicu. Prošlogodišnje izdanje je zaista prevazišlo sva očekivanja, za vreme događaja nije bilo slobodnog smeštaja u okolini Strumice, turisti su došli iz celog regiona, a 7. septembra uz najveća globalna i regionalna muzička imena nastavljamo u još jačem ritmu“, najavljuje osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

John Newman, suverena pop/soul zvezda sa više od 2,5 milijade strimova i čak devet sjajnih pesama koje su bile broj jedan na svetskim top listama u Strumicu donosi svoj specijalni hibridni nastup, u okviru kog će izvoditi svoje najveće hitove.

Sarađivao je sa liderima muzičkog sveta, među kojima su David Guetta, Calvin Harris, Alesso, Rudimental, Sigala, Nile Rodgers, Galantis i Kygo.

 

Program svojim izuzetnim hitovima pojačava i Burak Yeter, turski producent, hitmejker i DJ sa gotovo milijardom strimova samo na YouTube-u.

Konstrakta je bila prvo najavljeno ime ovog novog izdanje Get EXITed događaja. Jedna od najizuzetnijih muzičarki naših prostora i šire, osvojila je ceo svet pesmom "In Corpore Sano".

John Newman, Burak Yeter i Konstrakta doneće raznovrsnost i kvalitetan zvuk u predivni strumički Gradski park, a još imena će biti objavljeno uskoro.

Ulaz na veliku Get EXITed žurku je slobodan. (kraj) dep/dj

Share: