Singl i spot „Superstar“  

14:30 16. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - U susret beogradskom koncertu koji je zakazan za 7. jun u bašti Kluba Studenata Tehnike, bend Atheist Rap objavili su singl „Superstar“, koji prati i video spot.

Pesma „Superstar“ nastala je pre dve godine i od tada je na redovnom koncertnom repertoaru benda, a veliku proslavu 35. godina postojanja zaokružuju i njenim studijskim izdanjem.

Muzika i aranžman su u vrlo prepoznatljivom stilu benda, a tekst pesme sumira njihovu kompletnu dosadašnju karijeru i aktuelni trenutak u kom se sada nalaze. Autor pesme je gitarista ovog sastava – Vladimir Radusinović

Pesma „Superstar“ govori o životnom putu benda od mladalačkih početaka, prepunih energije, do iskusnog zrelog doba i nedostatku opcija u budućnosti. Snimili smo je pre godinu dana, u saradnji sa dečijim horom Čuperak iz Kikinde, pod vođstvom Cece Milić. Prvobitno je trebala da bude objavljena na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, u cilju prikupljanja sredstava za decu sa autizmom, ali smo, zbog pomeranja roka izdavanja, odlučili da je zamenimo drugom, jer se tema pesme poklapa sa našom jubilarnom 35-ogodišnjicom, koju ove godine proslavljamo. Pesma je, inače, od nastanka redovno na repertoaru benda, tako da je redovnim posetiocima naših koncerata već poznata, izjavio je gitarista benda Atheist Rap Vladimir Radusinović Radule.

Atheist Rap ove godine obeležava 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a ekskluzivni beogradski koncert biće održan u petak, 7. juna, u Bašti Kluba studenata tehnike (KST), gde će predstaviti retrospektivu najznačajnijih pesama iz svih perioda karijere benda. (kraj) dep/dj

Share: