Čestitke Bogoljubu Kariću

13:07 24. 01. 2022. Facebook/Bogoljub Karić

BEOGRAD - Obeleževajući 50 godina rada poslovne grupacije BK i rođendan njenog osnivača i predsednika, 30.000 radnika koji trenutno izgrađuju 10.000.000 kvadrаtnih metara rezidencijalnih i poslovnih zgrada i infrastrukturnih objekata u šest zemalja Evrope i Azije, uputilo je zajedničku čestitku Bogoljubu Kariću, povodom ovog značajnog radnog jubileja i njegovog rođendana, saopštila je kompanija BK Tesla.

Kako se podseća u saopštenju, u proteklih pet decenija BK grupacija je radila na izgradnji impozantnih projekata na svim kontinentima od Centralne banke Rusije, do najmodernijih šoping molova i poslovnih rezidencijalnih kompleksa širom sveta.

Zato je stalna pozicija BK grupacije na World Finance listi među 100 najuspešnijih kompanija u svetu zaslužena i utemeljena, ističe se u saopštenju.

Poslovna grupacija BK nastavlja unapređenje visokotehnološkim inovacijama svoj rad u projektovanju i izgradnji.

Integriše, pri tome, koncept pametnih gradova (Smart City) i veštačke inteligencije i nastavlja da dograđuje "lidersku poziciju na velikim svetskim projektima budućnosti", navodi se na kraju saopštenja. (kraj) def

Share: