Obrenovac: Šoping mol

19:31 12. 11. 2020. FoNet

Obrenovac - U Obrenovcu je danas položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra površine oko 8.300 kvadratnih metara, sa 20 lokala i oko 200 parking mesta, četvrti šoping mol u Srbiji u vlasništvu kompanije RC Europe.

Kamen temeljac položili su zamenik gradonačelnika Goran Vesić,  predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i direktor kompanije RC Europe Mihael Avgustin.

Vesić je tom prilikom rekao da izgradnja ovog tržnog centra pokazuje da je Srbija dobro mesto za investiranje.

"Ovo nije prvi investitor koji kaže da mu je ovo drugi, treći, četvrti ili peti projekat i da će nastaviti da investira u Srbiju. To je ono za šta smo se borili svih ovih godina, da država promeni odnos prema investitorima. I ova investicija to pokazuje, jer ova kompanija ulaže ovde 7,7 miliona evra, što je mogla da učini i u nekoj drugoj državi", izjavio je Vesić.

Kako je rekao Čučković, gradilišta su prostor u kome se najbolje snalazimo "i ponosni smo na činjenicu da je Obrenovac jedno od najvećih gradilišta u Beogradu i Srbiji".

"Lokomotiva razvoja Beograda je upravo ovde i posebno me raduje što ne postoji nijedna građevinska mašina bilo koje vrste, a da nije uposlena u Obrenovcu", dodao je Čučković. (kraj) dep

 

Share: