Organi SNS donose odluku

08:35 17. 10. 2022. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Sednice Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) biće održane tokom ove ili početkom sledeće nedelje, to je realni vremenski okvir, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević i dodao da će SNS na stranačkim organima doneti odluku o koaliciji i kadrovskim rešenjima u Vladi.

Verujem da će mandatarka Ana Brnabić zajedno sa predsednikom Srbije i SNS izaći pred medije odmah posle sednice Glavnog odobora i Predsedništva i objaviti Predlog zakona o ministarstvima i sastav Vlade, rekao je Vučević za TV Pink i ponovio da će Vlada biti formirana "za dve nedelje, odnosno u zakonskom roku".

"To će biti vlada kontinuiteta u kontekstu politike koju vode predsednik Vučić i SNS kao većinski partner u Vladi. Mora i da ima novi volumen, energiju, sinergiju, da donese živost a voleo bih da postoji jače zajedništvo u Vladi, sa manje disonantnih tonova i individualnih 'smatranja i razmatranja' u odnosu na ono što predsednik i Skupština definišu kao politiku Vlade", rekao je Vučević. (kraj) vbr/mr/dj

Share: