Promo

Donacija kompanije Imlek

Moja kravica za školarce

31. 08. 2021. 14:34 | FoNet

BEOGRAD - Kompanija Imlek, obezbedila je Moja kravica paketiće ustanove za brigu o deci u Beogradu, Subotici i Sremskoj Kamenici.

Mališanima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice, Imlek je uveselio polazak u školu njihovim napicima Moja Kravica mlekom, Moja Kravica čokoladnim mlekom i Moja Kravica šejkovima sa ukusom jagode.

Osim paketića sa napicima, deca su dobila je Moja Kravica rančeve i sveske za lepši početak đačkih dana.

Pokloni povodom polaska u školu su neizostavni deo Imlekove tradicije i još jedan pokazatelj koliki značaj najmlađi članovi zajednice imaju za kompaniju. Pravilan i zdrav razvoj dece, bezbrižno i srećno detinjstvo su oduvek u fokusu Imleka, a ovakve donacije najjasniji indikator društveno odgovornog poslovanja na kojem kompanija insistira.

„Kompanja Imlek oduvek najveću pažnju poklanja deci. Usled situacije izazvane korona virusom koja je zadesila različite ustanove na teritoriji zemlje u prethodnom periodu, sproveli smo brojne donacije u bolnicama, domovima zdravlja kao i institucijama za brigu o deci. Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da uputimo donaciju školske opreme i mlečnih napitaka najmlađima jer su njihov pravilan rast i razvoj za nas od najvećeg značaja", izjavila je regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek Marija Malović. (kraj) dep

Share: