Ako treba, tražićemo krivce

21:00 17. 11. 2020. FoNet | Ivica Strnčević

Beograd - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas na konferenciji za medije da će se posle sutrašnje utakmice sa Rusijom tražiti krivci za neuspeh u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, ako treba da se traže.

"Kada se slegnu utisci napravićemo detaljnu analizu i u glavu ćemo tražiti krivce, ako treba da ih tražimo, ali ćemo, pre svega, izvući pouku za ono što treba da dođe u narednim kvalifikacijama", rekao je Tumbaković.

Govoreći o mogućem ispadanju iz B u C Ligu nacija, Tumbarović je kazao da nikada nije dobro preći u niži rang, ali je ukazao i na činjenicu da bismo u slučaju da ispadnemo u narednom ciklusu imali lakše protivnike.

Selektor je komentarisao i, kako je ocenio, medijsko spinovanje o izostanku Aleksandra Kolarova iz tima na utakmici protiv Škotske.

"Smeta mi ta medijska ujdurma, spinovanje stvari koje nisu proverene. Da je postojala najmanja šansa da igra, on bi igrao. On je 15 godina reprezentativac, a mi ga stavljamo u situaciju da treba da se pravda. Apsolutno sam na njegovoj strani. Da je postojala minimalna šansa da igra, on bi igrao", rekao je Tumbaković. (kraj) is/dpv

Share: