Ništa bez članske karte SNS

12:53 08. 01. 2021. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD - U Srbiji ni predsednik kućnog saveta ne može biti neko ko nije simpatizer ili član SNS ili ko nije po volji i ukusu Aleksandra Vučića, izjavio je košarkaški trener Duško Vujošević i dodao kako se izbacuje kapiten fudbalske reprezentacije zbog toga što je rekao da predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne može na treningu sa njima da igra mali fudbal.

Što je rekao "Šefe, nije ti ovo Brodarac!". Menjaju se selektori po volji, treneri Crvene zvezde. Imamo državu koja je svesno podeljena na ljude koji imaju veliki interes da Vučić ostane na vlasti, to je dobar deo kriminalaca, to su kadrovi koji su neobrazovani za funkcije koje obavljaju, koje ne bi mogli u nekom drugom sistemu koji nije ovako monstruozan, rekao je on u intervjuu za portal Direktno.rs.

Kako je istakao, takvi znaju da moraju da brane Vučića na vlasti, jer na taj način brane neku svoju poziciju, koju jedino sa njim na vlasti mogu da zadrže, a pošto ga "na kratkom lancu drže njegovi zapadni partneri, tako on na isti način drži ljude oko sebe". (kraj) lj/dal/dj

Share: