Nagrađena MK Grupa

16:05 13. 05. 2021. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Dobitnik VIRTUS glavne nagrade za filantropiju za doprinos na nacionalnom nivou je kompanija MK Group d.o.o. za donacije ukupne vrednosti veće od milion evra, saopštila je danas Trag fondacija, koja ova priznanja dodeljuje 14. put.

VIRTUS nagrada za 2020. godinu je dodeljena uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje, kao i podršku Evropske unije, Balkanskog fonda za demokratiju, Balkanske mreže za razvoj civilnog društva i Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju, dodaje se u saopštenju.

Dobitnik Glavne nagrade za doprinos na nacionalnom nivou je kompanija MK Group d.o.o. za donacije ukupne vrednosti veće od milion evra, namenjene nabavci medicinske opreme za zdravstvene ustanove, humanitarnih paketa hrane za socijalno ugrožene građane, transportu dece za potrebe lečenja u inostranstvu, podršci deci bez roditeljskog staranja, kao i ustanovama i organizacijama koje deluju u oblasti kulture. (kraj) lj/ivt/dpv

Share: