Sajam u srcu

15:07 10. 12. 2021. FoNet

BEOGRAD - Manifestacija  „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“, prodajna manifestacia posvećena čitalačkoj publici, biće održana na Beogradskom sajmu  od petka, 17. do nedelje 26. decembra u Hali 2.

Ljubitelji pisane na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, imaće mogućnost da ostvare nezamenljiv doživljaj - direktan kontakt sa knjigom i autorima.

U ponudi izdavača biće nova, premijerna, kao i najaktuelnija izdanja za sve uzraste i doba čitalaca, a pojedini izdavači su najavili  promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

Da bi, kao organizator događaja, Beogradski sajam omogućio da se na sajmu predstavi što veći broj izdavača i trgovaca knjigom i da bi se pružila mogućnost za što širi krug posetilaca, ponuđeni su najpovoljniji uslovi učešća izlagačima i posetiocima.

Posetioci će moći na jednom mestu da sagledaju ovogodišnju domaću izdavačku ponudu učesnika i da, po najpovoljnijim cenama, obnove privatne kolekcije knjiga najnovijim naslovima domaćih  izdavača, i uvek aktuelnim klasicima svetske književnosti. (kraj) dep

 

Share: