Lepa slika Beograda

13:21 02. 01. 2022. FoNet | Darko Radović

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ocenio je da su na dočeku Nove godine vatromet i doček na Sava promenadi bili zaista spektakularni i da je te večeri poslata prava poruka, a to je da se Beograd razvija u pravcu modernog grada koji neguje i čuva svoju tradiciju.

"Beograd na vodi, kao novi deo grada, simbol je razvoja i prosperiteta Beograda. Obišao sam i manifestaciju 'Ulica otvorenog srca', koja se održava od 1988. U prvim satima nove godine, mnogi Beograđani su izašli s porodicama i u dobrom raspoloženju i lepoj atmosferi, uz tradicionalne klovnove i 'nosiće', dali doprinos humanitarnoj akciji sakupljanja novca za lečenje dece. Sve to predstavlja lepu poruku koju naš grad šalje u svet", rekao je Radojičić za RTS..
Kada je u pitanju aktuelna epidemijska situacija i poštovanje mera koje su na snazi, on je rekao da je epidemiologija savremena nauka i da ne može da se očekuje večito primenjivanje starih metoda poput dugotrajnih "lokdauna“ i zabrana, kao što je doček Nove godine. (kraj) dar/nm

Share: