Promovisan Šahovski klub PTT

15:09 27. 03. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Šahovski klub PTT Beograd promovisan je danas u novom turnirskom prostoru u Palmotićevoj 2, koji je obezbedila Pošta Srbije, a na čelu sekcije za rad sa mladima i besplatne škole šaha za decu biće poznata šahistkinja Alisa Marić, saopšteno je danas.

Promoteri šaha u Pošti Srbije i Šahovskom klubu PTT Beograd – šahitkinja Alisa Marić, v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Đorđević, predsednik Šahovskog saveza Beograda Andrija Jorgić i predsednik Šahovskog kluba PTT Beograd Srđan Smiljković pozvali su na šah zaposlene u Pošti, članove njihovih porodica, decu, mlad i druge zainteresovane.

"Želimo da našem kolektivu i široj javnosti ponovo poručimo da poslovodstvo Pošte Srbije snažno podržava bavljenje sportom, što je deo naše društveno-odgovorne misije i delovanja. Zajedničkim snagama nastavićemo da utičemo da različite sportske aktivnosti budu podjednako dostupne svima, promovišući bavljenje sportom od najranijeg do zrelog doba, i šah kao izuzetan izbor za decu i omladinu sa brojnim koristima za njihov razvoj", rekao je Zoran Đorđević. (kraj) vip/dj

Share: