Prestižna nagrada za aplikaciju

16:10 04. 04. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Domaća kompanija Technosigma (deo Adriatec grupacije) kreator je nagrađenog softverskog rešenja u službi građana.

Korišćenjem inovativnih softverskih aplikacija u izvršavanju svakodnevnih poslovnih procesa poput aplikacije eKGrađanin, ovaj grad je postao jedan od četiri jedinice lokalne samouprave koja je osvojila prestižnu nagradu za najbolju gradsku upravu u 2022. godini.

eKGrađanin je softverska aplikacija koju je napravila domaća kompanija Technosigma (deo Adriatec grupacije) i ona daje mogućnost prijave problema građana i svih pravnih lica.

“Ovo priznanje značajno je za Grad, ali još više za Kragujevčane, jer se na jedan sistematičan i organizovan način uključuju u donošenje odluka. Svi zahtevi i pitanja građana i saveta mesnih zajednica na sistematičan i organizovan način primaju se u jedinstven sistem iz koje dalje sve što nije rešeno prelazi u aplikaciju lična karta mesnih zajednica, sortirano po prirodi problema”, objašnjava Sanja Tucaković, članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu. (kraj) dj

Share: