Upozorenje grada "Kentkartu"

19:03 12. 04. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Kompanija "Kentkart" dobila je danas od Gradske uprave Beograda dopis kojim je upozorena o nameri da se raskine ugovor uz rok od sedam dana da uskaldi svoje poslovanje sa preuzetim obavezama u javnom prevozu, saopšteno je iz te kompanije.

"Od Gradske uprave grada Beograda danas smo prvi put dobili dopis u kojem nas upozoravaju o nameri da raskinu ugovor sa kompanijom 'Kentkart'. Pre slanja ovog upozorenja, Skupštini grada već je bio upućen na izglasavanje predlog za jednostrani raskid", navodi u pisanoj izjavi direktor "Kentkarta" Veljko Vlahović.

Ovim dopisom dobili smo rok od sedam dana da uskladimo poslovanje sa preuzetim obavezama, naveo je Vlahović, naglašavajući da taj rok kreće da teče 13. aprila, odnosno, sutra.

"To je isti dan kada i odbornici Skupštine grada odlučuju o raskidu ugovora", naglasio je Vlahović, ocenivši da "prema pravnoj logici, rokovi za sprovođenje korektivnih mera treba da budu razumni, dok upozorenje mora da prethodi odluci o raskidu ugovora". (kraj) vip/bdr

Share: