Reorganizacija Pošta Srbije

14:47 30. 05. 2023. FoNet | Velimir Ilić

KLENAK - Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević najavio je danas da to javno preduzeće naredna dva meseca očekuje reorganizacija, obnova i digitalizacija, a osim poboljšanja kvaliteta usluga biće omogućeno i da rad zaposlenih bude adekvatno vrednovan i nagrađen.

"Nastavljamo obnovu naših pošta u celoj zemlji, a do kraja godine planiramo i potpunu digitalizaciju naših usluga”, rekao je Đorđević tokom posete pošti 22424 Klenak, renoviranoj uz podršku Opštine Ruma.

Predsednica opštine Aleksandra Ćirić istakla je značaj koji će nova moderna pošta i nove usluge imati za život u Klenku i najavila dalju pomoć u osavremenjavanju pošta u manjim mestima te opštine.

"Veoma je važno za stanovnike Klenka i okolnih mesta da imaju moderne pošte i sve usluge koje pružamo u gradskim sredinama. Nove usluge, poput 420 Poštinih paketomata koje imamo u velikim gradovima, proširićemo i na manje sredine, počev od Klenka", rekao je Zoran Đorđević.

Pošta 22424 Klenak na adresi Mačvanska 7 u Klenku, organizovana je kao dostavna pošta i pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka, a radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova, saopštila je Pošta Srbije. (kraj) vip

Share: