Laureat Maja Nikolić

15:42 15. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD -  Voditeljki televizije Nova Maji Nikolić uručena nagrada za najbolju zabavno-informativnu emisiju, saopštila je ta televizija.

Na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 23, održanoj sinoć u hotelu Hyatt u Beogradu, voditeljki i urednici emisije „Među nama“ Maji Nikolić uručeno je prestiženo priznanje za najbolju domaću zabavno-informativnu emisiju.

Nagrada stiže kao još jedna potvrda kvaliteta programa televizije Nova, koja nastavlja da kreira i emituje najatraktivniji i najkvalitetniji sadržaj za svoju publiku, poštujući standarde profesionalnog novinarstva.    

“Zahvaljujem se u ime televizije Nova i u ime redakcije emisije „Među nama“, posebno mnogo hvala žiriju što je prepoznao naš rad, trud i profesionalizam. Ovo je kruna jednog divnog timskog rada i ja samo mogu da obećam da ćemo nastaviti da radimo kao i do sada, sa najvišim standardima kada je televizijsko novinarstvo u pitanju“, istakla je Maja Nikolić.

Emisija „Među nama“ započela je petu sezonu emitovanja, a gledaoci je prate svakog radnog dana od 17:30h na TV Nova. (kraj) dep/dj

Share: