Podrška oboleloj deci

12:28 02. 01. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - U susret božićnim i novogodišnjim praznicima, NALED je u saradnji sa NURDOR, nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, pokrenuo kampanju podrške za lečenje dece koja boluju od malignih bolesti i njihovim roditeljima.

U okviru kampanje, kojom je zaokružena Godina inovacija u NALED-u, organizovan je dečji likovni konkurs „Novogodišnje putovanje u budućnost“ koji je zabavio mališane sa različitih odeljenja Univerzitetske dečje klinike „Tiršova“.

Na konkurs je pristiglo je 20 crteža, koji su izloženi na sajtu NALED, ističe se u saopštenju i apeluje da se Donacijama pomogne lečenju dece obolele od raka i izgradnji Roditeljske kuće.

Najlepši motivi iz dečjih radova oživeli su kroz specijalne viber stikere kojima svi korisnici mogu čestitati novogodišnje praznike svojim najbližima i postati ambasadori NURDOR, koji ove godine obeležava 20 godina postojanja.

Sredstva predviđena za korporativne poklone NALED je ove godine usmerio ka NURDOR, a deca su dobila i slatke paketiće, u znak pažnje i zahvalnosti za učešće na likovnom konkursu.

Kako se naglašava u saopštenju, NALED se, kroz Sivu knjigu i saradnju sa Centrom za četvrtu industrijsku revoluciju zalaže za različita reformska rešenja u sektoru zdravstva i uvođenje inovativnih terapija i lekova.

Za podršku izgradnji Roditeljske kuće potrebno je u SMS poruci ukucati broj 1 za donaciju od 100 dinara ili broj 2 za donaciju od 200 dinara mesečno i poslati na broj 1150. (karj) dep/mk

Share: