Poziv oštećenim putnicima

16:04 03. 01. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Milenijum osiguranje obaveštava danas sva oštećena lica-putnike, da je u skladu sa Dopisom Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije br. 000319398 2023 od 03.01.2024. godine proglašena insolventnost turističke agencije Barcino tours d.o.o.

U želji da se proces prijave, likvidacije i isplate odštetnih zahteva sprovede blagovremeno u skladu sa važećim polisama i uslovima osiguranja, Milenijum osiguranje poziva sva oštećena lica-putnike da prikupe i kompletiraju dokaznu dokumentaciju neophodnu za isplatu naknade iz osiguranja.

Kompletnu dokumentaciju, uz detaljno popunjen Obrazac za prijavu štete i Upitnik, potrebno je dostaviti na imejl adresu: prijava@milenijum-osiguranje.rs ili putem preporučene pošte na adresu: Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

Spisak dokumentacije koju treba dostaviti uz zahtev: pisani ugovor o turističkom putovanju, opšti uslovi putovanja, program turističkog putovanja, potvrda o garanciji putovanja, dokazi o plaćanju ugovorene cene putovanja u celosti ili delimično (fiskalni računi, avansni računi uz fiskalni račun, izvod iz banke),
- očitana lična karta, kopija kartice sa tekućim računom oštećenog lica.

Osiguravač zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju, u zavisnosti od konkretnog slučaja.  Neophodna dokumentacija može se preuzeti sa sajta www.mios.rs, navodi se na kraju saopštenja Milenijum osiguranja. (kraj) def/dj

Share: