Po meri generacije Z

11:05 14. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Društveno odgovorna platforma „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika i ove godine realizuje program šestomesečne, stručne, plaćene prakse za sve mlade koji žele da učestvuju u kreiranju kvalitetnog i relevantnog sadržaja za svoje vršnjake.

Na ovaj način, mladi dobijaju priliku da steknu prva poslovna iskustva, usavršavaju komunikacione i digitalne veštine i pokažu svoju kreativnu stranu, uređujući portal dvadesete.rs i kreirajući sadržaj za društvene mreže.

Praksa je namenjena studentima osnovnih ili master studija sa prebivalištem u Srbiji, koji nisu u radnom odnosu.

Tokom trajanja prakse, praktikanti će doprinositi kreiranju relevantnog sadržaja donoseći nove uvide o navikama i interesovanjima svoje generacije.

Osim toga, obezbeđena im je i edukacija u oblasti digitalnog marketinga, PR-a i poslovnih veština. Ceo proces je praćen mentorskim programom i podrškom, kao i mesečnom novčanom nadoknadom za obavljenu praksu.

U skladu sa trendovima, program prakse je u potpunosti prilagođen navikama generacije Z. Angažovanje od četiri sata dnevno, pet dana u nedelji je fleksibilno, u hibridnom formatu i prilagođeno njihovim obavezama na fakultetu i životnim navikama.

Kada je reč o procesu prijavljivanja, od kandidata se očekuje da pošalju svoj CV, ali i da se u video formatu predstave i iskažu na kreativan i autentičan način. Konkurs je otvoren do 26. aprila 2024. godine, nakon čega slede intervjui sa kandidatima. Proces selekcije će biti završen do 17. juna, a angažman praktikantskog tima počinje 1. jula i trajaće do 20. decembra. (kraj) dep/d

Share: