SPLET TECH konferencija

18:07 13. 06. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - SPLET TECH, najveće regionalna tehnološka konferencija, održaće se 8. oktobra. Nakon uspeha od prethodne dve godine, sa skoro 200 vrhunskih predavača iz različitih oblasti i više od 4500 učesnika, ove godine očekuje nas rekordni broj zanimljivih govornika, sesija i tema.

U oktobru, na 9 bina u MTS Dvorani predavači iz zemlje i inostranstva govoriće o web3 tehnologiji, pivotiranju biznisa, exit strategijama, prodaji, internacionalizaciji poslova, uticaju tehnologije na zakonodavstvo, multidisciplinarnim timovima.

Posetioci će imati priliku da saznaju sve o inovativnim tehnologijama i onima koji ih stvaraju kroz radionice, motivaciona predavanja, ali i da se povežu sa potencijalnim saradnicima, investitorima i korisnicima. Pored toga, Splet je idealna prilika za one koji žele da predstave i promovišu svoje proizvode i biznise. Startap i expo zona i ove godine biće mesto na kome će prisutni moći da se upoznaju sa onim što kompanije i startapi kreiraju. Novina ove godine biće i VC zona koja će okupiti Venture Capital fondove i biznis anđele.

Organizatori konferencije su projekti „Preduzmi ideju“, u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT HUB, uz podršku USAID-a. Prijave su otvorene, a uskoro će biti dostupno i više informacija o programu na sajtu konferencije SPLET TECH 2024. (kraj) dep/mk

Share: