Bulatović na poligrafu

23:10 10. 10. 2020. FoNet | Jadranka Stanimirović

BEOGRAD - Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović saopštio je da policija maltretira njega i njegove komšije, da je ponovo bio u policiji, i da mu je ponuđeno poligrafsko testiranje - koje je prihvatio!

U saopštenju navodi da je ispitivanje trajalo dva sata i da su mu, pored ostalog, postavljana i pitanja da li je prodao stranku Draganu Đilasu, da li radi za neku stranu službu, da li je sam ispisao grafite po kući ili je nekom rekao da ispiše grafite i da li zna ko je ispisao grafite po kući?

U saopštenju, Bulatović navodi da su već dva dana Batrovci i Šid preplavljeni policijom koja je došla iz Beograda. "Umesto da traže počinioce i nalogodavce među onima koji su to mogli da urade, maltretiraju moje komšije i mene samog", tvrdi Dejan Bulatović.

On kaže da je u policijskom pritvoru zadržan njegov prijatelj Zoran Radmilović, jer je u njegovoj kući pronađena farba koja je okarakterisana kao slična onoj kojom su ispisane preteće poruke.

Kako navodi u saopštenju, ponuđeno mu je da prizna da je on to uradio, u zamenu za oslobađanje posle priznanja. "Odbio je, i od tada više nijednu reč u policiji nije izgovorio", kaže Bulatović i dodaje da je angažovao advokata kojem još nije omogućen kontakt sa Zoranom Radmilovićem. (kraj) js/nm

Share: