Za sve je kriv Stefanović

22:15 18. 06. 2022. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović optužila je bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u intervju za Objektiv.rs navela je i da je Stefanović štitio klan Veljka Belivuka. Hrkalović je rekla da je Stefanović ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Vučića i članova njegove porodice i da je čitao transkripte njegovih razgovora njemu iza leđa. Tražio je da mu se dostavljaju ti transkripti. Nije preduzeo kontraobaveštajnu zaštitu predsednika, niti je obavestio BIA da oni preduzmu mere. Tamo gde ima prisluškivanja i čitanja tuđih komunikacija neovlašćeno, tamo ima svega, kazala je Hrkalović i dodala da je za nju to oceubistvo, jer je "Vučić izmislio Stefanovića", koji pre toga nije postojao na političkoj mapi.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović optužila je bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u intervju za Objektiv.rs navela je i da je Stefanović štitio klan Veljka Belivuka.

Hrkalović je rekla da je Stefanović ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Vučića i članova njegove porodice i da je čitao transkripte njegovih razgovora njemu iza leđa. (kraj) is/bdr

 

Share: