Tabaković predvodi delegaciju

11:25 10. 04. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije (NBS), Jorgovanka Tabaković učestvovaće na prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske banke, koje se održava od 10. do 16. aprila u Vašingtonu, saopštila je danas NBS.

Delegacija Srbije učestvovaće i na sastanku konstituence Švajcarske, čiji je Srbija deo, kao i na sastanku zatvorenog tipa koji Sektor za Evropu MMF organizuje s guvernerima i ministrima finansija zemalja srednje, istočne i jugoistočne Evrope, i na kome će biti razmatrani ekonomski izgledi i izazovi za Evropu za naredni period.

Delegacija Srbije sastaće se i s velikim brojem investitora kojima će predstaviti dosadašnje rezultate, unapređen poslovni ambijent i ekonomski potencijal naše zemlje, kaže se u saopštenju NBS.Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije (NBS), Jorgovanka Tabaković učestvovaće na prolećnom zasedanju Među/djnarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske banke, koje se održava od 10. do 16. aprila u Vašingtonu, saopštila je danas NBS. (kraj) dar/ivt

Share: