Najveći građevinski centar u Srbiji

14:52 19. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - MAXIDOM.RS je otvorio najveći građevinski centar u Srbiji u kojem kupcima, partnerima i dobavljačima nudi sve za uređenje prostora.

Na površini od više od 12.700 metara kvadrathih prodajno-magacinskog prostora, u okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala namenjenih za izgradnju i uređenje stambenih i poslovnih prostora.

Na otvaranju MAXIDOM.RS objekta, u ime kompanije obratio se Jovan Šarenac, generalni direktor istakavši značaj i obim poslovnog poduhvata, ujedno rekavši da je ovo tek početak poslovnih planova za kompaniju na čijem čelu se nalazi.„Čast mi je i zadovljstvo što imamo priliku da na domaćem tržištu otvorimo građevinski centar koji na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju. Naša misija je da kupcima isporučimo proizvode koji su im neophodni u pravo vreme i to na način koji im štedi vreme i novac. Istovremeno, želimo da i sa dobavljačima i partnerima stvaramo dugoročne i jake veze iz kojih možemo zajedno da ispunjavamo željene ciljeve i postavljamo standarde u građevinskom sektoru“, izjavio je generalni direktor kompanije MAXIDOM.RS Jovan Šarenac.

Pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda, podrška visoko stručnih i ljubaznih prodavaca, raznovrsni kanali prodaje i neizostavno - pravovremena dostava su odlike koje vode MAXIDOM.RS do osnovne vrednosti brenda, a to su oduševljeni kupci.Na događaju povodom otvaranja MAXIDOM.RS građevinskog centra, prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet i dostupnost najboljih materijala za opremanje prostora iz snova.

U širokom spektru proizvoda i usluga, mogu se pronaći različiti građevinski materijali, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakovi, rasveta, elektromaterijali, sobna stolarija, ručni alati, zaštitna oprema i mnogi drugi elementi za uređenje domova i poslovnih objekata prema potrebama kupaca.

Za one koji više vole tradicionalni način kupovine i žele da na licu mesta dobiju sve detalje o proizvodu i njegovim karakteristikama, na raspolaganju je uvek stručna podrška profesionalnog MAXIDOM.RS tima.Zbog što veće uštede vremena i što efikasnije kupovine MAXIDOM.RS svojim kupcima obezbeđuje kupovinu preko e-commerce platforme Maxidom.rs, koja nudi jednostavan i fleksibilan sistem za online naručivanje, plaćanje i isporuku.

MAXIDOM.RS nastoji da ljude stavi u fokus svojih vrednosti i poslovne kulture. Gradeći otvoren dijalog o idejama uz odgovornost zaposlenih, cilj je da se kroz inovativan koncept poslovanja do it yourself pokaže da samo iskonska podrška pruža sigurnost, poštovanje i oslonac za napredovanje i rast, gradeći stabilan temelj kako u domu tako i u poslovanju. (kraj) dep/dj

Share: