Svet

Srbija

Reels

Sporazum kao predaja

Francusko-nemački sporazum je de facto priznanje KiM te samim tim predstavlja predaju, ali i izdaju srpskih nacionalnih interesa. Iz tog razloga, mi se zalažemo za obustavu primene svakog člana tog sporazuma izjavao je FoNetu poslanik Nova DSS Predrag Marsenić.
Vidi sve
Popis belih roda
Popis belih roda
Rode su značajne za ekosistem, jer se hrane insektima i sitnim glodarima, rekla je FoNetu predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Danica Veljković i pozvala se na istraživanja po kojima jedna roda u roku od sat vremena može da pojede 44 sitna glodara.
/
Cveta podanički mentalitet
Cveta podanički mentalitet
Medijska scena je konfuzna, a najveći problemi su nedovoljna transparentnost medija i autocenzura koja proističe iz podaničkog mentaliteta, izjavio je FoNetu novinar televizijskog kanala Juronjuz Srbija Milan Šarić.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 6. do 12. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Predrasude najveća prepreka
Predrasude najveća prepreka
Predrasude su najveća prepreka u zapošljavanju osoba sa invaliditetom, jer poslodavci često kandidate gledaju kroz njihov invaliditet, a ne kroz njihovo znanje i veštine, rekla je FoNetu programska direktorka Foruma mladih sa invaliditetom Slađana Lević.
/