Svet

Srbija

Reels

Vulin je pravi Vučić

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin je ono što je pravi predsednik Srbije Aleksandar Vučić a ne ono što laže zapad rasprodajući resurse da bi ostao na vlasti rekao je u intervju FoNetu zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović u okviru serijala Kvaka 23.
Vidi sve
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 14. do 21. oktobra 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Samo bez Eurosonga
Samo bez Eurosonga
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus o rešavanju kosovskog problema govore satiričar i član redakcije Njuz.net Nenad Milosavljević i novinarka Jelena Popadić.
/
Zastrašujuće licemerje
Zastrašujuće licemerje
Građani treba da znaju da ulazak u Evropsku uniju (EU) nije uslovljen našim priznavanjem nezavisnosti Kosova, niti kopanjem litijuma, izjavio je u intervjuu FoNetu zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović i poručio da se litijum neće kopati, a da će Srbija biti u Uniji, ali bez ove i ovakve vlasti.
/
Koračić napred
Koračić napred
Evropska unija (EU) shvata potrebu da Zapadni Balkan postane njen punopravni deo, ali je jubilej Berlinskog procesa, bez obzira na jasno iskazanu političku volju, pokazao da nema konkretnih instrumenata, niti vremenskih okvira u kojima bi se taj posao mogao zaokružiti, izjavila je FoNetu predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović.
/