Serija "Kljun"

11:44 12. 08. 2021. FoNet

BEOGRAD - Uprogramu pretpremijera prestižnog Sarajevo film festivala, koji se održava od 13. do 20. avgusta, biće prikazane prve dve epizode serije „Kljun“, u produkciji United Media.

 Uoči festivala, objavljen je trejler za novu kriminalističku seriju u kojoj, je mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, poslata u Suboticu da ispita seriju sumnjivih samoubistava.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju. Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Serija nastala po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića snimana je u Beogradu, Subotici, Paliću, Senti, Mokrinu, Pančevu, Novom Kneževcu..

Osim Ivane Vuković u ulozi Sonje, u seriji igraju Ljiljana Blagojević, Stefana Vukić, Mićko Ljubičić

Serija će imati 10 epizoda, a od jeseni premijerno će biti prikazivana jeseni na NOVA S televiziji.a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić. (kraj) dep

Share: