Novi Bikovićev film „Hoću muža"

10:46 21. 03. 2022. FoNet

BEOGRAD - U novom filmu "Hoću muža", glumac Miloš Biković, naći će se u ulozi Sergeja čiji se život potpuno menja nakon spontanog susreta sa novinarkom Ljubom. Premijra filma biće održana 23 marta u 20 časova Cineplexx bioskopima, najavili su danas organitzatori..

Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu dok slučajno ne upozna Sergeja. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Priča o ljubavi na duhovit način vas vodi u Kalinjingrad na dva sata, i govori o tome kako ljubav pobeđuje strahove a sudbina ruši stare navike kako bi stvorila mesto za nov život.

Sjajnoj atmosferi na Ladies night događaju doprineće fantastični pokloni iznenađenja partnera Cineplexx bioskopa koji vas očekuju te večeri – Natura Siberica, My Wellness i Catrice Cosmetics.

Trejler filma ,,Hoću muža“ - https://www.cineplexx.rs/movie/hocu-muza/Iza filma „Hoću muža“ stoji autorska ekipa hit komedije „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kojoj je Biković takođe imao glavnu ulogu, a pored njega, u novoj ljubavnoj komediji gledaćemo i Kristinau
Asmus, Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug, Sergeja Komarova i druge.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. (kraj) dep/dj

Share: