Kultura

TOP GAN MAVERIK Pretpremijerno u odabranim bioskopima 25. maja

Ledi Gaga otpevala numeru za "Top gan"

09. 05. 2022. 08:23 | FoNet

BEOGRAD - Najiščekivaniji film ove godine "Top gan Maverik" biće pretpremijerno prikazan 25. maja, od 26. i na redovnom repertoaru donaćih bioskopa.

Jedna od najboljih, najpopularnijih i najautentičnijih pevačica Lejdi Gaga, oduševila je fanove filma numerom "Hold My Hand".

Spot je režirao reditelj filma Džo Kosinski, a video predstavlja Lejdi Gagu u epskoj filmskoj scenografiji ovog nastavka, kao i u emotivnim scenama iz prvog filma Top Gan iz 1986. godine.

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude.

Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video,

Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete. Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti,

Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete. (kraj) dep/dj

Share: