Novi album “Romantic”

14:48 30. 05. 2022. FoNet

BEOGRAD - Popularni italijanski pevač, Mario Biondi, ponovo nastupa u Beogradu, u Musicology Sessions koncertnom serijalu, na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a, na Kalemegdanu. gde će 9. i 10. juna, predstaviti novi album “Romantic”.

Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Posle rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, očekuju nas koncerti raskošnog vokala, Maria Biondija, kao i višestuko nagrađivanog kolektiva Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili četiri Gremi priznanja!

Velikodušni italijanski džez i soul pevač, Mario Biondi, ove godine predstavlja svoje najnovije izdanje, “Romantic”, koji je potpuno posvećen ljubavi, inspirisan zvukom sedamdesetih godina. Ovaj album pisan je u saradnji sa njegovim fantastičnim članovima benda, Massimo Grekom i Davidom Floriom, koga publika u Beogradu poznaje vrlo dobro.

Samo godinu dana ranije, Mario nas je obradovao albumom “Dare”. Ovaj album predstavlja sintezu njegovog dosadašnjeg stvaralaštva i novih muzičkih ideja. 

Dugogodišnje poređenje Maria sa Beri Vajtom sada je već deo istorije. Biondijevi muzički poduhvati su mu doneli priliku da nastupa zajedno sa italijanskim velikanima poput Kalifana, Bongusta, i Fiorela, kao i sa američkom legendom Rejom Čarlsom i Čakom Kan.

Mario Biondi je ikona i umetnik koji će ostaviti unikatan pečat na muziku 21. veka.

Zahvaljujući njegovom snažnom i jedinstvenom glasu, prepoznat je na italijanskoj muzičkoj sceni i 2006. godine objavljuje svoj debi album. Od tada do danas, ovog džez i soul pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta.

Mario Biondi, muzička ikona i umetnik, predstaviće se beogradskoj publici 9. i 10. juna 2022. godine na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a, na Kalemegdanu.

Ulaznice su u prodaji preko new.tickets.rs, online i na prodajnim mestima. (kraj) dep/dj

Share: