Novi Massimov singl

11:15 13. 06. 2022. FoNet

BEOGRAD - Hrvatski muzičar Massimo Savić objavio je novi singl "Zamisli".

Novi Massimov singl "Zamisli" poslednja je pesma Rajka Dujmića, koju je Ivan Dečak muzički dovršio, a zatim napisao i celokupan tekst.

Bila je to upravo želja i zamisao Rajkove supruge Snježane Dujmić koja je imala želju da muzika omiljenog kantautora još jednom zaživi i to upravo uz pomoć Ivana Dečaka.

„Ivan i ja nismo ni znali što će se sve dogoditi kada smo prošle godine došli na dodelu nagrade Rajko Dujmić. Naime, Snježana i ja znamo se od ranije, ali ona je čekala da se sretnemo da nam predloži saradnju. I tako je na dodeli nagrade prišla Ivanu i zamolila ga da čuje Rajkove materijale i da vidi može li se ostvariti ta njena namera, da završi pesmu i napiše je za mene", rekao je Massimo.

"Čim sam čuo Rajkov glas i prepoznatljiv muzički  izražaj - znao sam da će ta pesma biti idealna za Massima. A tekst. Tekst je došao tako lako i bez razmišljanja. To je moja posveta velikom Rajku. Moj oproštaj s njim, sve one emocije koje je kroz godine slušanja njegove muzike probudio u meni, moja zahvalnica njemu i Snježani", izjavio je Ivan Dečak koji je dovršio muzički deo i napisao tekst baziran na samo jednoj Rajkovoj reči - Zamisli.

Uz Ivana Dečaka i Massima, aranžmanom pesme bavio se već oprobani producentski dvojac - Jura Ferina i Pavao Miholjević. Spot za pesmu radio je Radislav Jovanov - Gonzo, a u emotivnom video izražaju Massimu se pred kamerama pridružila i glumačka diva - Barbara Nola. (kraj) deo/dj

Share: