Druga sezona "Klana"

13:34 28. 06. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Na atraktivnoj lokaciji dorćolskih Silosa u Beogradu, predstavnici medija sinoć su imali priliku da pogledaju prvu epizodu druge sezone serije Klan, koja će premijerno od 02. jula početi da se prikazuje na Superstar TV.

Uzbudljive priče iz nove sezone serije "Klan", koje prate dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), i u ovoj sezoni je režirao Boban Skerlić. 

 "U seriji imamo nove likove koji će doneti nove probleme klanu. Kako će se to rešiti - publika će otkriti gledajući seriju. Kriminal ostaje u fokusu serije, ali se sada tim fenomenom bavimo na drugu loptu. U nastavku, mnogo dublje zalazimo u karaktere glavih protagonista" rekao je sinoć Aleksandar Dimitrijević. 

Nosilac druge glavne uloge Nedim Nezirović ističe da su ulozi za članove klana u drugoj sezoni mnogo veći. 

"Menja se narativ priče i to će nesumnjivo biti uzbudljivije za gledaoce. Paša i Šok su svakako negativci u seriji, ali ispod te glamoruzne prenaglašene estetike nalazi se prljava odeća. Meni je kao glumcu bilo najteže da poverujem da je takav život zaista moguć" kazao je Nezirović. 

Pored dvojice glavnih junaka, medijima su se sinoć obratili i reditelj Boban Skerlić, kao Gorica Popović, Ivan Zarić i Ljubinka Klarić.

Glumačku ekipu ove originalne priče čine i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Fedja Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec i mnogi drugi. (kraj) dep/dj

Share: