Do sledeće godine

21:52 13. 07. 2022. FoNet | Boris Drenča

NOVI SAD - Osim publike koja je prisustovala četvorodnevnom Egzit festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, boravkom i nastupima u Novom Sadu zadovoljni su i učesnici.

Ana Đurić Konstrakta je rekla da joj je drago što je otvoren trenutak za to da „bendovi sa domaćih prostora zauzmu slot hedlajnera“.

„Cela masa peva u glas, to se retko dešava, eto to sam doživela i to ću da pamtim. Drago nam je što smo prepoznati i što smo dobili priliku da na tri Egzitova festivala nastupamo na glavnim binama“, kaže Konstrakta.

Rejner Zoneveld, koji je imao prvi susret sa Egzitom i mts Dens arenom, poručuje u intervjuu da je ovo iskustvo prevazišlo njegova očekivanja.

„Bina, ljudi, izlazak sunca, atmosfera... Bila je velika čast nastupiti ovde, zaista sam uživao, bilo je veoma posebno. Ovo je jedan od najboljih festivala na svetu“, rekao je on.

Pevač benda The Exploited Volter Dejvid Bučan je publiku na bini Eksploziv opisao kao „fantastičnu“.

„Lepo je biti ovde. Povratak na Egzit za nas je privilegija, jer ovo je genijalan festival“, podelio je ovaj pevač svoje utiske.

Organizatori saopštavaju da zbog ovakvih reakcija i publike i onih koji su nastupali jedva čekaju sledeću godinu, kada će Egzit biti održan od 6. do 9. jula, i već sada najavljuju mogućnost za prijavljivanje za karte. (kraj) is/bdr

Tagovi:
Share: