Smak u Čačku

14:57 07. 09. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Legendarna rok grupa Smak, održaće koncert pred čačanskom publikom 9. septembra na Gradskom trgu sa početkom u 21 čas, najavili su danas organizatori.

Točkova gitarska virtuoznost i zanimljiva i snažna fuzija hard rocka, džeza i progresivnog roka sa jakom bluz osnovom, proslavila je ovaj bend. Dugoočekivani nastup grupe „Smak“ obeležiće ovu godinu i kako navode organizatori očekuje se pravi spektakl.

Na taktovima „Crne dame“, „Daire“, „Ljudi nije fer“ odrasle su generacije i oni su duboko utkani u identitet svakog istinskog rokera. Očekuje se rekordna posećenost, traži se krevet više jer će koncertu prisustvovati i organizovane grupe iz Sarajeva, Zagreba i Splita.

 „Legende muzičke scene bivše Jugoslavije tokom sedamdesetih godina dvadesetog veka, napraviće pravi spektakl na gradskom trgu. U godini kada obeležavaju 50 godina od osnivanja, Grad Čačak ima čast da ih ugosti, a ljubitelji kvalitene rok muzike retku, a možda i poslednju priliku da čuju uživo dobro poznate hitove. Očekuje se više od 15 hiljada posetilaca i nadam se da će ovo biti jedan od koncerta za pamćenje.“ izjavio je direktor TO Čačak Vojin Jakovljević. 

Ulaz na koncert je besplatan, a organizatori su Grad Čačak i Turistička organizacija Čačak. (kraj) dep/dj

 

 

Share: