Kultura

SPEKTAKULARAN USPEH FILMA ALA JE LEP OVAJ SVET

Za samo nedelju dana 20.000 gledalaca

30. 09. 2022. 11:03 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Ljubavna komedija, film"ala je lep ovaj svet", za samo nedelju dana od početka prikazivanja pogledalo je više od 20.000 gledalaca.

Film je pobrao samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojne publike koja sa velikim oduševljenjem uživa u sagi o naizgled nemogućoj ljubavi, koja nas je podsetila na osećaj kad nas je neko poslednji put voleo.  

Glave junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost koja je svima prija čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

DIl je nastao u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona. (kraj) dep/dj

Share: