Šetnja s lavom

13:11 28. 12. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Nakon velikog uspeha filma „Ala je lep ovaj svet“, autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije „Šetnja sa lavom“, koje će premijerno  biti emitovana od 17. decembra na SUPERSTAR TV i od 21. decembra na TV PRVA.

Posle nekoliko meseci zatvora, Bata (Andrija Kuzmanović) se saživi sa svojim likom i zaista postaje surov. Sa druge strane, Una (Anđelka Prpić), posle gledanja Batinog filma, spoznaje njegov dar i doživljava preobražaj.

U petoj epizodi Bata (Andrija Kuzmanović) počinje nevešto da glumi opasnog šefa mafije u zatvoru i upada u niz opasnih situacija. Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski), uz puno muke, stupa u kontakt sa Unom (Anđelka Prpić) i uprkos njenom odbijanju daje joj da pogleda Batin film.

U šestoj epizodi TV serije ŠETNJA SA LAVOM inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) zbog slučaja na kome radi, ima problema na poslu.

Na TV stanici,Neško (Andrija Milošević) kažnjava Unu i dodeljuje Dini (Miljana Gavrilović) čuvenu Uninu autorsku emisiju “Šetnja sa lavom”. Batina majka Nada (Anica Dobra) odlazi u Pariz, na samostalnu izložbu na kojoj se nada da će zaraditi dovoljno para da unajmi vrhunske advokate. Una (Anđelka Prpić) nastavlja da posećuje Batu u zatvoru, nakon čega ima sastanak sa inspektorom Trišićem (Andrej Šepetkovski).

Glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Blue butterfly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata. (kraj) dep/dj
Share: