FInale serije "Šetnja sa lavom"

12:47 12. 01. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U devetoj epizodi TV serije ŠETNJA SA LAVOM Una (Anđelka Prpić) često posećuje Batu (Andrija Kuzmanović) i među njima se rađa ljubav koja se svakim danom produbljuje. Una (Anđelka Prpić) dobija otkaz na televiziji.

Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski), uz Uninu pomoć, uspeva da nađe dovoljno dokaza da pokrene novo suđenje. Daba (Bojan Hlišč) se budi iz kome. 
 
U desetoj epizodi serije na ponovljenom suđenju se dokazuje da Bata (Andrija Kuzmanović) nije namerno izazvao nesreću, tako da mu se drastično smanjuje kazna. Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) na poslu likuje,ali kolege koji su razočarane jer se ispostavilo da ipak nije imao aferu sa Unom. Una i Bata nestrpljivo iščekuju da Bata izađe iz zatvora. Daba (Bojan Hlišč) se vraća u zatvor i sprema osvetu. Napolju, Una, Trišić, Žika i Unini roditelji, spremaju doček Bati.

Glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Blue butterfly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata. (kraj) dep/dj

Share: