Novi zapleti i misterije

11:16 06. 03. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Treći nastavak serije "Dug moru" počeće 13. marta u 21 čas na TV superstar, a emitovaće se svakog dana, saopštio je danas Telekoma Srbije, najavljujući "nove likove i nove zaplete".

Nove epizode serije režirali su Milica Lee Filipovski i Leon Lučev, scenario potpisuju Marijana Čulić Vićentić i Bojana Maljević, a producenti nove sezone serije su Monte Royal Pictures i Telekom Srbija.

Druga sezona serije završena je smrću tri junaka, a taman kada su meštani pomislili da su rasvetlili sve nesreće koje su ih zadesile, selo zahvataju nove nemile okolnosti, najavljeno je u saopštenju.

Režiser Leon Lučev rekao je da je u novom nastavku uspostavljena dobra baza za zajedničku režiju, te da je i pored intezivnog tempa snimanja bilo uživanje raditi sa divnom glumačkom ekipom, ističe se u saopštenju Telekoma Srbije.

Producentkinja i glumica Bojana Maljević navela je da na početku rada na projektu nije bilo izvesno da li će biti snimljeno tri epizode, sezona ili tri sezone.

Standardnoj glumačkoj ekipi ove serije pridružila se i glumica Jelisaveta Seka Sabljić.

"Dugo nisam imala ovakvu ulogu, igram Štrigu, staru ženu, zapravo staru vešticu, a jednom sam pročitala da su sve starije žene, zapravo, veštice i mislim da ima neke istine u tome. Ovo mi je bilo jedno jako emotivno iskustvo, žanr je specifičan, kolege glumci su divni i zaista sam uživala“, rekla je Seka Sabljić.

Glumačku ekipu čine i Ana Lečić, Vule Marković, Dragan Mićanović, Dubravka Drakić, Aleksandar Radenković, Vesna Trivalić, Nada Šargin, Zoran Cvijanović i Petar Božović. (kraj) vip/dj

Share: