Prolećni deo sezone Musicology session

19:29 31. 03. 2023. | Boris Drenča

BEOGRAD - Prolećni deo sezone Musicology Session predvodiće muzičari iz celog sveta a osim najavljenih koncerata, Bisere Veletanlić, DIRTY LOOPS i Kutimana, koncertni serijal priprema koncerte i drugih velikih domaćih i svetskih izvođača koji će se predstaviti u Beogradu.

Prolećni deo sezone Musicology Sesions koncertnog serijala otvoriće švedski bend DIRTY LOOPS.  koncertom u klubu BitefArtCafe 17. aprila.

Nakon devet godina ovaj sastav nam se vraća u srpsku prestonicu. Bend koji kombinuje pop, rok i džez u svom jedinstvenom stilu, osvojio je srca publike i kritičara svojim energičnim nastupima i virtuoznim izvođenjem.

Intimni koncert Bisere Veletanlić uz pratnju Vasil Hadžimanov tria, održaće se 20. aprila. Bisera će vas očarati svojim prepoznatljivim zvukom koji predstavlja mešavinu velegradskih šansona, domaćih šlagera i džeza.  

Biserina raskošna glasovna interpretacija, prefinjena elegancija i neponovljiv stil ostavili su neizbrisiv trag, a njeni hitovi i danas nas uspešno prenose u neka druga vremena.

Naredni koncerti očekuju nas u maju, gde će u ugostiti izraelskog kompozitora KUTIMANA, koji će nastupiti 31. maja i 1. juna. KUTIMAN je poznat po svom jedinstvenom pristupu muzici, spajajući tradicionalne i savremene zvuke na neočekivane načine.  (kraj) bdr

Share: