Zaustavi vrijeme

12:28 04. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Uspomenu na Massima najlakše je i najlepše održati kroz njegove pesme. Kroz njegov neponovljiv, jedinstven glas. Zato je kompilacija njegovih najvećih pesama proizašla iz jednostavne potrebe da se Massimu da posebna posveta, ali i da svi koji ga vole, poštuju, cene dobiju priliku kroz njegove pesme još jednom da mu se približe, čuju ga i osete.

Neki od najbližih saradnika i prijatelja Massima Savića, su za ovu kompilaciju pripremili poruke koje su uklopljene u korice i fotografije koje su snimili Massimovi prijatelji Bachrach & Krištofić, Ivo Popeskić, Ivan Dečak, Zlatko Gall, Aleksandar Dragaš, Elvis Stanić i brojni drugi, posvetili su mu misli koje su ovaj dvostruki album zaukružile u jedno posebno, pomalo lično delo.

"Massimo. On je bio reč, misao, značenje, tekst, stih, strofa, pesma… A sada, kada mu treba posvetiti nekoliko slova tako je teško pronaći prava i naći prave reči. Teško je bilo svakom saradniku i prijatelju odabrati misao, poruku koju mu želi posvetiti. I iako je teško, članovi njegovog benda i bliski saradnici učinili su to za ovo izdanje -  izdanje nazvano po stihu koji možda najbolje označava osećaj koji nas pritiska. Da smo barem mogli 'zaustaviti vrijeme'.”, rekla je urednica izdanja Lana Čulig. (kraj) dep/mk

Share: