„Nemoguća misija Odmazda – prvi deo"

10:48 10. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održana je spektakularna IMAX premijera filma „Nemoguća misija Odmazda – prvi deo“.

Glumac Tom Kruz u ulozi agenta Itana Hanta i ovoga puta nadmašio je očekivanja fanova koji su skoro do poslednjeg mesta ispunili najveću salu bioskopa Cineplexx Galerija Beograd! Vratolomije koje ostavljaju bez daha, akcija koja podiže nivo adrenalina i priča u kojoj je ulog nezamislivo veliki, uz fantastičnu glumu, učinili su da najnoviji film iz franšize Nemoguća misija podigne nivo kriterijuma za još jednu lestvicu!

Pred početak projekcije, prisutni gledaoci imali su priliku da osete uzbuđenje koje je vladalo holom bioskopa, i naprave fenomenalne fotografije u scenografiji inspirisanoj ovim filmom.

Poput najvećih svetskih metropola u kojima je do sada održana premijera filma „Nemoguća misija Odmazda – prvi deo“ i Beograd je zasijao sjajem Nemoguće misije, a samo najspretniji posetioci bioskopa imali su priliku da, kao i Itan Hant savladaju laserske prepreke i da se fotografišu pored automobila kakvim se glavni junak vozi u filmu, u jednoj od najmoćnijih scena snimljenih u Rimu.

Od 8. jula film je na repertoaru odabranih bioskopa. (kraj) dep/dj

Share: