Hartefakt povodom Nedelje ponosa

12:10 06. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Pozorišni program Hartefakta povodom Nedelje ponosa u Beogradu počeo je 4. septembra u Bitef teatru predstavom "(Ne)Prilagođen", koja je autorski projekt glumca i reditelja Luke Mihovilovića i glumice i rediteljke Gee Gojak, u produkciji Istarskog narodnog kazališta. Vodeći publiku kroz različite životne dobi autora, predstava istražuje životni put junaka i kroz njega dotiče teme različitosti, predrasuda i društvenih vrednosti.

Program se nastavlja 5. septembra gostovanjem predstave "Virdžina" Ćendra multimedije iz Prištine u Dorćol placu. Predstava je nastala prema tekstu Jetona Neziraja, u režiji Ersona Zimberija.

Program se potom 6. i 7. septembra seli u prostor Hartefakt kuće (Bulevar despota Stefana 7), gde će biti izvedene dve Hartefaktove predstave: "Pre nego što počnemo" Tijane Grumić i Juga Đorđevića i Hartefaktova hit predstava ”Naš sin” autorski je projekat reditelja Patrika Lazića.

Kraj Hartefaktovog pozorišnog programa obeležiće iznenađenje za vernu publiku Hartefakt kuće, koje je rezervisano za 8. septembar. (kraj) dep/mk

Share: