Rasprodat Buč Kesidi

14:31 18. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Grupa Buč Kesidi već je rasprodala 4 od 7 koncerata koje će početkom decembra odsvirati u zagrebačkom klubu Sax. U ponudi je još ostalo manje od 40% ulaznica za svirke u ponedeljak 4., utorak 5. i sredu 6. decembra.

Iza Buč Kesidija je uspešna turneja „Skupi snagu“ u sklopu koje su, osim Zagreba, nastupili u puno regionalnih gradova, da bi vrhunac došao sa Tašmajdanom pred 10.000 ljudi. Takođe, bend je početkom oktobra nastupio ispred 12.000 ljudi u ljubljanskoj Areni, a najavljen je i njihov solo koncert u Ljubljani – gde u Kino Šišku dolaze 17. februara 2024. 

Upravo je Zagreb jedan od epicentara njihove popularnosti gde bend u decembru donosi sve svoje najveće pesme kao što su „Euforija“, „Kafe aparat“, „Laž“, „Skupi snagu“, „Subota“, „TIHO“, „Curimo po asfaltu“ zatim naravno „Nema ljubavi u klubu“, „Nedelja ujutru“ i „Đuskanje ne pomaže“ kao i mnoge druge. 

Preostale ulaznice za koncerte u ponedeljak 4., 5. i 6. decembra mogu se kupiti na sajtu Eventima i na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vreme kluba, po ceni od 20 eura. (kraj) dep/mk

Share: