"Parni valjak" punom parom

11:59 06. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U okviru velike regionalne klupske turneje Parni Valjak stiže i u BitefArtCafe u kom će 8. i 9. novembra odsvirati dva koncerta.

Posle pauze u radu benda zbog smrti legendarnog Akija, Parni Valjak ove godine predstavlja novo poglavlje rada, a višedecenijskoj postavi se priključio mladi pevač Igor Drvenkar, koji je na brojnim klupskim i festivalskim nastupima širom regiona oduševio publiku interpretacijom bezvremenskih hitova kojima je dao posebnu energiju.

Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine bezvremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Zastave”, generacijski raznolika publika je s radošću prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova na ovim prostorima.

Tako će biti i na koncertima u Beogradu, kada će publika imati priliku po prvi put uživo da čuje i nove pesme “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars” koje najavljuju novi album za koji će, kao i do sada, većinu pesama komponovati autor legendarnih hitova Husein Hasanefendić Hus.

Da nakon skoro 50 godina rada njihova koncertna snaga ne jenjava, Parni Valjak je pokazao na brojnim rasprodatim koncertima koje su ove godine održali u okviru velike klupske turneje u Zagrebu, Ljubljani, Zadru, Rijeci, Mariboru, Puli, a nastupali su i na festivalima u Kragujevcu, Podgorici, Karlovcu, Varaždinu, Tršiću.

Bend sa nestrpljenjem očekuje nastupe u Beogradu i da svoju energiju podele sa publikom, što će najbolje uspeti u intimnom prostoru. (kraj) dep/dj

Share: