Fillmovi FCS u MTS dvorani

20:29 05. 12. 2023. FoNet | desk

BEOGRAD - Filmski centar Srbije i MTS dvorana obnavljaju projekat posvećen bioskopskom prikazivanju srpskog filma, ali uz novi koncept koji obuhvata projekcije popularnih i značajnih domaćih ostvarenja koja su završila redovnu distribuciju. Program 11. decembra otvara bioskopski hit “Mi nismo anđeli” (1992) Srđana Dragojevića.

Filmski centar Srbije i MTS dvorana obnavljaju projekat posvećen bioskopskom prikazivanju srpskog filma, ali uz novi koncept koji obuhvata projekcije popularnih i značajnih domaćih ostvarenja koja su završila redovnu distribuciju. Program 11. decembra otvara bioskopski hit “Mi nismo anđeli” (1992) Srđana Dragojevića.

Za januar, u vreme raspusta, u planu su filmovi za decu i omladinu, kao i istorijski filmovi, u februaru remasterizovana serija “Sivi dom” Darka Bajića, potom retrospektive ili osvrti na neke autore, žanrove ili pojave u srpskom filmu.

Program će biti kreiran u zavisnosti od reagovanja publike i od raspoloživosti kvalitetnih kopija, a cene karata pristupačne. Projekcije će biti radnim danima od 17 i 19 sati, u različitim salama MTS dvorane. (kraj) dep/mk

Share: