Rok simfonija posvećena Tini Tarner

21:20 20. 02. 2024. FoNet | Boris Drenča

NOVI SAD - Zrenjaninski simfonijski orkestar 11. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu  izvodi šou posvećen Tini Tarner, odnosno „Simply the best“ rok simfoniju.

Publika će imati priliku da uživa u nekim od njenih najvećih hitova kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, ali i u nekim ređe sviranim, a veoma značajnim Tininim pesmama, koje nisu svirane na prethodnim koncertima.

Novitet u odnosu na pre je što je na sceni data velika uloga i fantastičnim pratećim vokalima, koji će takođe izvesti nekoliko solo numera, a posebna poslastica su koreografije koreografkinje Jovane Ikonić.

Čuvene balade su i na prethodnim koncertima raznežile sve prisutne, a brzi ritmovi podigli sve na noge, čemu je doprinelo i izvanredno dirigovanje Mikice Jevtića.

Vokalna solistkinja Julijana Vincan svojom pojavom, energijom, koreografijama, i naravno glasom, oživljava sećanje na Tinu Tarner, a uz kolege zapevaće i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru. (kraj) bdr

Share: