Koncert Nena Belana i Fiumensa

13:08 12. 03. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Neno Belan & Fiumens koncertom 21. marta u sali Amerikana beogradskog Doma omladine otvoriće bogat koncertni program osme Kontakt konferencije i showcase festivala.

Neno Belan, legenda jugoslovenskog pop-rok zvuka, će na „Kontaktu“ predstavljati hrvatsku muzičku scenu, a kao i uvek svojim koncertima u Beograd donosi miris i ritam mora. Ove godine Neno Belan obeležava 40 godina rada na muzičkoj sceni, a da mu godine ne mogu ništa pokazaće u Domu omladine.

“Česti smo gosti Beograda i bilo je puno odličnih koncerata, ali posebno mi je u sećanju ostao onaj prvi u Domu Omladine daleke 1986-te, kad smo došli prvi put i „razvalili“ u prepunoj sali. To je u stvari bila naša promocija za beogradsku publiku i od tada nas poznaju.” rekao je Belan o svom prvom koncertu u Domu omladine.

U Domu omladine neće biti rive, ali Neno Belan & Fiumensi će svakako zapljusnuti publiku odličnom energijom i primorskim poletom.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma omladine, Anti Shopu u Cetinjskoj 15 i preko online platforme efinity.rs (kraj) dep/mk

Share: