Publika za ploče postoji

17:35 20. 04. 2024. FoNet | Katarina Tomović

BEOGRAD - Publika za ploče i diskove postoji, što pokazuje i veliko interesovanje za današnji program u Čumićevom sokačetu povodom Svetskog dana prodavnica ploča, rekao je danas FoNetu menadžer promocije u izdavačkoj kući Maskom Uroš Milovanović, dodajući da je ta muzička publika prilično marginalizovana i da se njom niko ne bavi.

“Dovoljno je da organizujete jednu ovakvu manifestaciju da vidite da publika postoji, dakle publika nije samo Jutjub publika, publika nije ona koja klikće na sadržaj crne hronike, publika nije samo ona koja klikće na sadržaj informativno-političkog i dnevno-političkog karaktera, publika koja voli pop kulturu i rokenrol postoji, samo se njoj niko ne obraća”, kazao je Milovanović.

Prema njegovim rečima, kada bi neko rešio da se toj publici obraća u dužem periodu, odlučio da stavlja sadržaj koji joj prija na naslovne strane novina i portala, kao i na društvene društvene mreže, vrlo brzo bi “i ovakvi sadržaji počeli da donose posetioce, pratioce, čitaoce, gledaoce i slušaoce”. (kraj) is/kt/mk

Share: